Cluj

Organizare concert fani

travtrav  UPDATE: Multumita  lui Valeriu Ciprian avem cateva poze si mai frumoase, va rog sa va alegeti care le doriti de aici.

 

Va rugam pe cei care aveti posibilitatea sa printati cat mai multe foi din acestea, color daca se poate, eventual poza mai mica pe foaia A4 alba si sa le distribuim vecinilor nostrii din jurul nostru in timp ce asteptam pentru concert. De asemenea va rugam sa cumparati baloane cat mai multe si sa le dam la fel celor din jur. Baloanele pot fi de orice fel, mai putin cele cu mesaj politic. Sper sa ne vedem cu bine la concert si dupa la After party, aveti deja detaliile locatie pe forum. Distractie maxima!

 

 

Biletele sunt puse in vanzare prin myticket.ro

Biletele sunt puse deja in vanzare pe site-ul myticket.ro urmand a fi distribuite si prin magazinele Diverta. Preturile variaza intre 65 si 250 RON, dar cu precizarea ca aceasta saptamana sunt la pret redus cele de la gazon. Aici aveti schema:

Roxette is coming back to Romania!!!

UPDATE: According to adevarul.ro, the authorities from Cluj-Napoca signed the contract with Emagic Romania, regarding the Roxette concert. So it is official!

This is according to the official Roxette 2012 tour book, which reveals 4 new concerts in 2012:

17.07 Sunset, Zurich, Switzerland
19.07 Cluj Arena, Cluj-Napoca, Romania
21.07 Criketbanen, Brondby, Denmark
28.07 Qstock Festival, Uleaborg, Finland

The dates have not been confirmed by the Roxette Management, yet, but we hope they will become official, soon.

Can't wait to Rox again!

Source: RoxetteBlog

Syndicate content