info

Informatii utile pentru concert

Iata cateva informatii care credem ca va vor fi de folos in ziua concertului: cum sa ajungeti la Zone Arena, regulile de securitate si prognoza meteo.

Cum sa ajungeti la Zone Arena

1. Pe jos - Cel mai indicat

  • Ruta 1: De la Statia de metrou Stefan cel Mare (iesirea spre bulevardul Barbu Vacarescu) – de mers de-a lungul liniei de tramvai 5 pe bulevardul Vacarescu – aproximativ 20 de minute – Zone Arena se gaseste pe partea dreapta, dupa magazinele alimentare Kaufland si Billa.

  • Ruta 2: Din Piata Romana – pe Calea Dorobantilor pana la prima mare intersectie cu linia de tramvai si apoi dreapta pe sos. Stefan cel Mare, treceti de stadionul Dinamo aflat pe partea stanga si apoi, la prima mare intersectie, faceti stanga si urmariti linia de tramvai, apoi urmati descrierea pentru Ruta 1. Timp total - 40 minute.

2. Cu metroul – usor si rapid, dar mai trebuie sa mergeti pe jos dupa aceea; o cartela de 2 calatorii costa 3 lei
Consulati si site-ul www.metrorex.ro

  • De la Gara de Nord – Linia M1 in directia Dristor 2, a 2-a statie apoi Ruta 1. Durata de mers cu metroul – 5 minute.
  • De la Piata Romana – Linia M2 in directia Pipera, coborati la prima statie, Piata Victoriei si schimbati cu linia M1 in directia Dristor 2. La prima statie coborati apoi urmati traseul 1. Durata de mers cu metroul – 15 minute
  • De la Piata Unirii – luati linia M2 in directia Pipera, coborati la a 3-a statie, Piata Victoriei si schimbati cu linia M1 in directia Dristor 2. La prima statie coborati apoi urmati traseul 1. Durata de mers cu metroul – 25 minute

3. Cu transpotul de suprafata - RATB; un bilet de 1 calatorie costa 1.5 lei
Site: www.ratb.ro

Ghiseele RATB – la Piata Romana, la intersectia cu sos. Stefan cel Mare cu Calea Dorobantilor (vezi harta de mai jos)

Nu va sfatuim – traseul este foarte aglomerat sau cu multe intarzieri, de obicei. Nu exista orar fix in statii, iar timpul de asteptare este extrem de variabil.

  • De la Stefan cel Mare – linia de tramvai nr .5 in directia Baneasa. Statia de tramvai se gaseste in apropierea statiei de metrou (vezi harta 1). Coborati la a 3-a statia – Ceaikovski sau la a 4-a – Giuseppe Verdi. Durata – variabil (vezi harta de mai jos)

  • Linia de autobuz 282 –  directia Soseaua Fundeni: statii la Gara de nord (va dura o vesnicie pana ajungeti), Arcul de triumf si Piata Dorobanti. Coborati la statia Ceaikovski.

Reguli de securitate

In locatie nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Prognoza meteo

Vremea se anunta buna, cu o maxima de 27 C si o minima de 16 C. Sunt putine sanse de precipitatii (in jur de 5%). Temperaturile intre orele 18:00 si 22:00 vor varia intre 25 C si 21 C.

Pentru informatii actualizate, verificati http://www.foreca.com/Romania/Bucharest?details=20110530

Syndicate content