VH2

VH2 şi Magnolia în deschiderea concertului Roxette de la Bucuresti

 

VH2 şi Magnolia vor deschide concertul pe care trupa suedeză Roxette îl va susţine în România. Inclus cel de-al zecelea turneu mondial din cariera trupei, evenimentul de la Bucureşti este organizat de Emagic şi susţinut de Avon şi Ciuc Premium.

Trupa VH2 are în componenţă câţiva dintre cei mai apreciaţi muzicieni români ai momentului, artişti extraordinari care nu necesită nicio prezentare. Trupa lui Gabriel Cotabiţă a cucerit rapid topurile muzicale încă de la primul single, “Trece vremea” fiind una dintre cele mai ascultate piese din 2002. Au urmat apoi “Dacă n-ai iubi“, “Fiecare zi fără tine” sau “Nu-mi mai pasa“, piese ale căror versuri extraordinare sunt cântate de toţi cei din public la fiecare concert al trupei. În luna iunie a anului trecut VH2 a deschis concertul susţinut în Piaţa Constituţiei de Elton John.

Magnolia este un proiect relativ nou pe piaţa muzicală românească. Raluca Leahu, iniţiatoarea acestui proiect era până în urmă cu puţin timp doar ca DJ şi prezentatoare TV şi radio. Alături de colegii săi de trupă Dan Leahu (chitară şi synth), Radu Anghel (bass) şi Bogdan Moroşanu (tobe), Raluca aduce un suflu nou în industria muzicală românească. Cu un stil nou şi unic, Magnolia a cucerit publicul concertând la scurt timp după lansare pe aceeaşi scenă cu I Blame Coco.

Source: www.iconcert.ro

 

Syndicate content