altii

Crashing through the doors

[img_assist|nid=1320|title=|desc=|link=none|align=center|width=216|height=151]
Vanilla Ninja, grupul pop-rock, trio format din Lenna Kuurmaa (vocal), Piret Järvis (chitara) si Katrin Siska (clape), este o formatie de fete care este foarte cunoscuta pe scena Europei Centrale si acum si in America Latina dupa ce a participat cu succes in cel mai mare festival al verii din America Latina, Festivalul Viña del Mar.
Inainte ca fetele sa mearga in turneu in Iunie in tarile Baltice si a doua lor vizita prin tarile Americii Latine in Iulie-August, au vrut ca sa lanseze un single ca sa le incalzeasca audienta. Dupa discutii cu Hector Faune, managerul si promoterul lor in America Latine, Hector le-a propus sa intre in legatura cu Per Gessle din Roxette pentru a coopera la o melodie, si simtea ca muzica Vanilla Ninja are multe similaritati cu baladele si tempoul ridicat al lui Roxette.

Cand Per a fost contactat le-a trimis 2 demo-uri: "T-t-t-take it!" si "Every Day Outside My Window" dar fetelor nu le-au placut aceste melodii crezand ca nu li se potrivesc. Per amabil le-a trimis alte 2 cantece si ele au ales unul pentru urmatoarea lansare care a avut loc in Mai. Melodia "Crashing Through The Doors," este compusa de Per Gessle cu versurile originale de Piret Järvis si Lenna Kuurmaa. Este varianta in engleza a melodiei "Spegelboll" de pe albumul de succes "Mazarin" lansat in 2003.

Intrebate daca asta este inceputul unei mai mari colaborari cu Per, Lenna raspunde: "Probabil. Sper. El insusi este foarte interesat de asta, dar din pacate o persoana asa faimoasa ca el are calendarul plin pentru urmatorii doi ani."

Puteti asculta varianta melodiei integral aici:

Versurile sunt mai jos:
We’re crashing through the doors
To get the cherry-tasting cream
We’re crashing through the doors
To get the cherry-tasting cream
We’re crashing through the doors

Syndicate content