Propuneti Gessle la Radio Guerilla

9 replies [Last post]
daneny
Offline
Joined: 03/19/2008

E singurul post de radio adevarat unde piesele lui Per ar putea fi difuzate fara probleme, ei foarte rar dau piese comerciale cum au toate celelalte posturi de radio romanesti; de ex la Guerilla gasesti acum in playlist piese foarte noi semnate Tina Turner, Bruce Springsteen, Prodigy ca sa nu mai zic de revenirea U2, noul lor single GET ON YOUR BOOTS a fost dat pe post la vreo 2 zile dupa ce s-a dat liber la difizarea la radio worldwide - celelalte posturi (21, Zu, Kiss, Pro fm) se pare ca nu stiu ce-i aia muzica adevarata.
Putem sustine SING ALONG sa intre in playlistul Guerilla si apoi si in topul de difuzari daca intrati cu totii la acest link:
http://www.radioguerrilla.ro/top.php
derulati pagina si completati SING ALONG + dati si datele voastre corecte pentru ca ei sa vada ca suntem mai multi fani care sustinem piesa; radioul face parte din grupul Realitatea-Catavencu, deci cu ceva influenta in media + ca sunt cativa dj de respectat acolo, de ex Dobrovoslki si Calin Gheorghe (care au fost si pe la pro fm)
Nu dureaza decat 1 minut propunerea, nu trebuie sa va faceti cont pe site!

mixella
mixella's picture
Offline
Joined: 11/02/2007

merci pentru acest post, eu am votat, sper sa o faceti si voi zilnic, astfel vom avea cu ce sa ne laudam cand va intra in top si faceti propunere si pentru Silly Really- poate are mai mult succes decat Sing Along

daneny
Offline
Joined: 03/19/2008

eu ma gandeam sa mergem mai oficial, adica daca se lanseaza SING ALONG ca single sa propunem doar piesa asta, mai ales ca silly really are deja peste 2 luni de la lansare iar Guerilla da doar piese noi si foarte, multe inaintea lansarilor oficiale; daca propunem ambele piese exista riscul sa fim total ignorati

mixella
mixella's picture
Offline
Joined: 11/02/2007

eu am propus Sing Along deja, sper sa o faca si ceilalti

carpalex
carpalex's picture
Offline
Joined: 10/27/2007

Am bagat si eu, sa vedem ce-o iesi :D

daneny
Offline
Joined: 03/19/2008

Intamplator, weekendul trecut, in timpul emisiunii Top Show s-a difuzat The Look pt ca s-au implinit fix 20 de ani de cand piesa a fost the highest new entry in Top100 Billboard (cea mai titrata revista de muzica worldwide). Au fost si cateva cuvinte de apreciere plus ca, ce n-am mentionat pana acum, vara si toamna trecuta au tot fost difuzate piese Roxette la Guerilla (ceea ce poate doar Europa sau Magic fm sa mai difuzeze).

Nico
Offline
Joined: 11/07/2008

Ce Guerilla, frate? Ala e un post de radio care a inceput cu muzica tiganeasca si acum ce au zis, hai sa dam si din astia pe care ii asculta "romanii" ca sa avem audienta!! Nu sunt de acord sa il amestecam pe Per intre tigani, doar pentru a le face lor audienta. Exista alte posturi 'normale' care difuzeaza muzica lui, nu tiganimea! Chiar asa a ajuns?? Treaba voastra, faceti ce vreti!

daneny
Offline
Joined: 03/19/2008

Mda, interesanta discutie...Nu dau si nu cred ca au dat vreodata muzica tiganeasca dar intr-adevar, au un "tigan" care le face promo-uri/jingle-uri, pe destul de cunoscutul Tamango ... le puteti audia si pe site daca sunteti curiosi, unele sunt destul de amuzante (depinde de urechea care le "aude")..... in rest, din fericire, cum am zis si in primul "post" al acestui subiect, nu prea dau muzica pe care o asculta "romanii" adica mare parte manele ....dau nume pe care greu le auzi in alte parti..... Foo Fighters, , U2, Kings of Leon, Oasis si NUMAI in compania acestor nume poate fi pus PER GESSLE.
Si n-am specificat : Grimus, Les Elephantes Bizzares, Snails, Aria Urbana, Omul cu Sobolani, Suie Paparude, muzica ADEVARATA romaneasca (da, toate 6 sunt trupe romanesti) care doar aici sunt promovate.

mixella
mixella's picture
Offline
Joined: 11/02/2007

eu una ascult cand am ocazia Radio Romantic, in primul rand pentru muzica si in al doilea rand pentru ca nu prea are reclame, decat pentru propriile emisiuni. Pe mine una tare mult ma incanta respectivul radio, si ascult destul de des balade Roxette .

alexandru.
Offline
Joined: 02/12/2008

Europa Fm da cel mai mult Roxette. Aici am auzit si multe melodii Roxette care nu au fost scoase ca single. Nu uitati ca tot ei au fost cei care au facut ziua Roxette, si tot ei au promovat albumul Roxette Hits in Romania.
La Europa Fm am auzit pana la 4 melodii cu Roxette pe zi.
Cat despre Per Gessle, nici nu cred ca au auzit.