Melodiile noului album ~ Pareri

14 replies [Last post]
roxettefun
roxettefun's picture
Offline
Joined: 11/27/2007

Am ascultat tarziu in noapte melodiile de pe album plus cele 2 bonusuri, gratie amabilitatii Mihaelei si a lui Sorin-Alexandru.

DCe pot spune este ca sunt si melodii superbe si melodii fainute si melodii naspetele, dar eu ma voi referi la cele dementiale din punctul meu de vedere (in afara de Silly Really): The Party Pleaser, Gut Feeling (care merita sa fie urmatorul single), Breathe Life Into Me (cu o voce de zile mari la Per), Thai With A Twist (mama ce betoanca e asta, clarinetul mamii lui ca mi se ridica parul pe maini, chiar si dupa ce ma epilez :))))))) ), Theme From Roberta Right (mare prostie a facut ca nu a inclus-o pe album).

Se pare ca am ramas acelasi caruia ii plac in general melodiile ritmate si tacanite si mai putin baladele. :))))))

mixella
mixella's picture
Offline
Joined: 11/02/2007

mie imi plac sing along, si perfect excuse, dar cam multa helena pe album

alexandru.
Offline
Joined: 02/12/2008

3*** din 5*****
Cu Marie iesea un album bestial. Voiam vocea puternica a lui Marie, pe ici pe colo, prin punctele esentiale.
Sing Along e foarte ok. In Breathe Life Into Me vocea lui Per suna atat de misto. Foarte fresh! Imi place.
I Didn’t Mean To Turn You On, mult mai buna decat Silly Really. Dar a ales SR, nu i-au dat voie cei de la EMI sa scoala o melodie lenta.
Doesn’t Make Sense e atragatoare, dar prea multe pauze lasate degeaba.

E o alegere buna albumul. Il asculti si te cam duce cu mintea in vremurile bune Roxette

mixella
mixella's picture
Offline
Joined: 11/02/2007

Sing along e facuta dupa Annie Lennox, o alta artista care imi merge direct in suflet.

robert
Offline
Joined: 11/27/2007

Sunt dementiale piesele "Gut Feeling"si "Thai With A Twist". Iar "Stuck Here With Me" ar fi fost piesa albumului daca de la 1:40 piesa ar fi luat o alta turnatura.
Cred ca urmatorul single va fi "Party Pleaser", care ar fi o alegere buna zic eu.
Sunt 2-3 piese in care Helena canta cam multicel: "Perfect Excuse" sau "Hey, I Died And Went To Heaven".
Ca o concluzie imi place noul stil, mai mult decat cel de pe Mazarin, Soap sau Ehm, imi plac toate piesele, desi tot stilul TWATG mi se potriveste mai bine.
 
 
 
 
 
 

alexandru.
Offline
Joined: 02/12/2008

Party Pleaser? E urata rau. Nici macar locul 50 din top nu l-ar atinge.

robert
Offline
Joined: 11/27/2007
roxettefun
roxettefun's picture
Offline
Joined: 11/27/2007

Asa Robby bravooooooooo, Gut si Thai sa traiasca!!!!

marin daniela
marin daniela's picture
Offline
Joined: 05/02/2008

In primul rand mii de multumiri Mihaelei , datorita ei savurez in aceste momente noul album al lui Per . Abia azi am reusit sa-l ascult in liniste, ma alatur voua si va spun sincer ca I Didn't Mean To Turn You On si Perfect Excuse sunt cele pe care le prefer, dar i-mi place si Breathe Life Into Me. Pacat ca nu face parte de pe album si Theme From Roberta Right . Se simte lipsa Mariei, ari fi completat perfect acest album.......

veretregn
Offline
Joined: 06/19/2008

Pentru mine albumul reprezinta o confirmare ca perioada de aur este de mult apusa. Din punct de vedere muzical albumul nu aduce noutate. Helena simuland Marie mi se pare un joc de amator. Totusi imi place vocea ei. Unele melodii mi se pare neterminate si au un sound de demo. Stilul minimal a cam trecut. Sunt convins ca daca ar fi lucrat ceva mai mult la el si ar fi fost cu jumatate de an mai tarziu lansatar fi fost un album mult superior. Versurile sunt saracacioase, iar durata este modesta.

Cred ca Silly Really este cea mai originala piesa, insa nu favorita. Party Crasher imi aduci aminte pe alocuri de Opportunity Nox de acum multi ani inainte. Stuck here with me mi se pare un soi de amestec sec Portishead, Bee Gees si plictiseala, iar cu Sing Along se atinge climaxul lalaielilor. Gut Feeling suna de parca am mai auzit-o de 100 de ori inainte. Prefer Hotblooded care resueste sa ma convinga mult, mult mai tare desi a fost compus cu 20 de ani in urma.

Cu Perfect Excuse albumu ia o turnura placuta, Per cantand a la Pet Shop Boys. Este melodie care imi place si Helena da o un aer proaspat bine meritat chiar la mijlocul albumului. Versurile "sa ma indrogostesc de tine sunt scuza perfecta..." sunt insa de o platitudine socanta. Breathe Life imi place pentru ca este optimista, simpla si se poate conduce bine pe ea. Hehe. Hey, I died... mi se pare interesanta, insa referenul nu stiu de ce imi aduce aminte de I wish I could fly, care avea un sound mult mai complex.

Kissing is the key est trendy si suna foarte bine si imi place mai mult decat Silly Really. Thai with a kiss ma lasa cu aceasi senzatie pe care o am cand ascult Gut Feeling, desi mi se pare mult mai ok.
I didnt mean to turn you on. Piesa asta mi s epare ca nu a depasit stadiul de demo si totusi reuseste sa ma impresioneze si cred ca este favorita mea alaturi de Doesnt make sense to me care desi este oarecum desueta suna foarte bine, iar ultima parte, incepand de la 2:40 este superba, pacat ca se incheie cum se incheie.

In ansamblu albumul este ok, insa pare a fi facut cu bani putini. Per pare ca nu vrea sa ofere totul si parca rezerva surprize cu adevarat bune pentru un proiect viitor. Imi place colaborarea cu Helena, mi-a placut si pe SOAP. In conditiile in care un viitor album Roxette pare a fi posibil, eu raman totusi pesimist. Sper totusi ca zvonurile sa se concretizeze in ceva audibil. Stilul lui Marie este din ce in ce mai indepartat de-al lui Per si asta ar putea face lucrurile extrem de interesante.

Consider ca cel mai complex este Joyride, favoritul meu fiind C!B!B!
Marie: The Change
Per: SOAP

roxettefun
roxettefun's picture
Offline
Joined: 11/27/2007

Nu stiu cine esti, insa mi-a placut descrierea ta, desi nu sunt de acord in totalitate cu tine. Insa ce parere ai de celelalte 2 melodii scoase ca bonus pe Telia, respectiv iTunes?

alexandru.
Offline
Joined: 02/12/2008

Ciudat. Eu care sunt cel mai mare fan Marie al tuturor timpurilor nu imi place The Change cum o sa iti placa tie?! Glumesc ;D
Da, SOAP este foarte misto.

veretregn
Offline
Joined: 06/19/2008

roxettefun, nu am ascultat bonusurile.
alexandru, eu sunt un fan moderat roxette si am urmarit evolutia lor incepand cu 1990. Nu puteam trece peste perioada bolii lui marie. In 2004 este lansat The Change. Marie era diagnosticata cu cancer, isi pierduse vederea, era umflata de la cortizon, dependenta de cei din jur si totusi vocea ei nu arata nimic. Este un album intim, introspectiv si nu este la fel de usor ca si celelalte, lansat dupa o perioada tulburata.

alexandru.
Offline
Joined: 02/12/2008

Asa este. The Change este un album intim, plin de durere. Dar prea intunecat pentru mine.
Trebuie sa il ascult din nou.
See ya.

daneny
Offline
Joined: 03/19/2008

sa inteleg ca SING ALONG e al doilea single de pe PARTY CRASHER?
daca da e foarte buna alegerea iar piesa, cel putin in varianta asta live suna absolut superb...