Interviu Magic FM- Roxette

interviu magicinterviu magic

 

 

 

 

 

 

 

 

Magic FM: Cantati pentru a doua oara in Romania. Ce ati aflat pana acum despre tara noastra?

Per: Marea problema pe care o ai cand pleci in turneu este ca mergi peste tot, dar nu vezi cu adevarat nimic! Avem fani foarte activi in Romania si speram sa petrecem cu ei la concert!

Magic FM: Ce va place cel mai mult aici?

Per: Publicul pozitiv. Ne place mult asta!

Magic FM: Ati lansat de curand albumul “Travelling”. Spunea-i ca il consideri grozav! Cum a fost primit de fani?

Per: Judecand dupa cele de pe site-ul oficial Roxette si pagina de Facebook, fanii il iubesc! Este un album foarte special pentru noi din moment ce a fost inregistrat in timpul acestui turneu mondial.

Magic FM: Cum este sa fiti intr-un turneu atat de lung? Care au fost cele mai frumoase momente de pana acum?

Per: Pana acum a fost o experienta extraordinara! Singurul lucru mai putin placut este ca faptul ca ne aflam mult timp departe de casa... Toti avem familii si copii. Dar rar ai ocazia sa calatoresti, practic, pe toata Planeta si sa ai primirea de care noi avem parte. Ne simtim onorati si recunoscatori pentru asta.

Magic FM: Ce ne puteti spune despre videoclipul piesei “It’s possible”?

Per: Ne-a trebuit o zi de filmari si inca doua saptamani regizorului pentru prelucrari digitale! Ne place sa facem videoclipuri si acesta nu a fost o exceptie!

Magic FM: Sunteti foarte activi pe Facebook si impartasiti cu fanii momente extraordinare din concertele voastre. Care sunt reactiile?

Per: Sunt FANTASTICE! Internetul este un mediu grozav ca sa faci lucruri de genul acesta. In trecut nu puteam sa comunicam cu fanii asa cum o facem acum. Eu ma ocup de pagina de Facebook si iubesc sa fac asta!!!

Magic FM: Sunteti de peste 25 de ani pe scena. Cum a fost experienta de pana acum?

Per: Avem parte de o “explozie”. E grozav sa avem in spate un catalog mare de cantece pe care ne putem baza. Am avut atat de multe hituri de-a lungul anilor ca am si pierdut sirul lor!!!

Magic FM: Cum vedeti trupa Roxette in viitor?

Per: Mai multe turnee, mai multe inregistrari si mai multe zambete!

 Sursa: Magic FM