Roxette in Israel

Iata ce inseamna Google Translate! Veti intelege de ce sunt impotriva acestui site! :( Cel putin vedem pozele din articol, sunt chiar super! 

SURSA 1: Walla 

SURSA 2: Ynet 

SURSA 3: Mako

Sursa 1: "Chiar înainte de apariţia aşteptat de Rookst sâmbătă, jumatate din masina a aterizat ieri, AKA taur Gesell la aeroport şi Walla! Alatura-ascult inima.
Tag-uri: Rookst

În cele din urmă, ei sunt aici: duo suedez Rookst a ajuns ieri în Israel pe zborurile separate. Astazi (vineri), la trei dimineaţa a aterizat pe aeroportul pe Gesell, care a sosit pe un zbor direct de la Frankfurt, însoţit de familie şi de prieteni. Întrebat Gesell, 52 în cazul în care o jumătate de sex feminin, a declarat Marie Fredriksson a venit de zbor mai devreme, iar ea petrece ore în seara."

Sursa 2: "Timp de mai Sfnding: Rookst Ierusalim

Marie Fredriksson Chopper Gesell, Rookst pentru tine şi suedezii departamentului favorit, a aterizat astăzi în Israel pentru spectacol şi a reuşit să obţină un gust a orasului vechi, inclusiv hummus. Noi le ura bun venit.
 

Sunt aici - şi este după trupa Reţete membri Rookst, Marie Fredriksson Chopper Gesell, a aterizat în dimineaţa, şi a reuşit să se cunoască Ierusalim. Astazi (vineri) dupa-amiaza au venit cu familiile lor la capital, în cazul în care au mers la Poarta Jaffa, Muntele Scopus, Sfântului Mormânt şi sfârşitul opri mânca humus în oraş. Cei doi, care au fost însoţite de anturaj relativ mari, care include agenţi de pază, a venit la Ierusalim pentru a vizita de perete şi au făcut acest lucru după Sabatul, care a împiedicat intrarea de la fotografi

Membrii Rookst, care a venit la noi pentru spectacol mâine (sâmbătă) la Motivele Expoziţie în Tel Aviv, ca parte a unui turneu european, va rămâne în doar două zile, astfel încât o excursie la Ierusalim a fost, probabil, singura lor Ţara Sfântă. De altfel, in timpul calatoriei de capital Fredriksson şi Gesell a refuzat să fie fotografiat împreună, şi, de asemenea, a sosit în două zboruri distincte. Secţiunea le-a făcut recepţia frumos." 

Sursa 3: Are încă haina, am dori-o voce

Rookst arrived in Israel after una delay of 20 ani şi caused excitement great to thousands of fans. Solistei Marie Fredriksson nu cânta ca înainte, dar cu o astfel de suma de hit-uri şi cinism public dispare, de asemenea, fericit.

Această revizuire nu va fi cinic, undeva pe marti dupa-amiaza, cu patru zile inainte de efectuarea Rookst Tel Aviv, atunci când am văzut Gilad Shalit şi tatăl său Noam îmbrăţişează, cinism dispărut temporar din lume. De ce nu vorbim de cinism ecranele gigant care au marcat pieţele Weiss salută revenirea Gilad Shalit. Este pur şi simplu irelevant.

Vocea Marie Fredriksson a rămas doar nostalgia

Dacă a existat cinism, am act de faptul că vocea lui Marie Fredriksson a rămas doar nostalgia, şi multe momente din spectacol a fost greu sa se uite la greu şi să asculte forma în care ea încearcă să se încheie cu casele de rând. Dar nu-l scrie. În schimb, am spune că este un miracol pentru a vedea Marie Fredriksson, viaţa de dimensiuni diva, care au suferit traume fizice severe după îndepărtarea unei tumori canceroase la creier ei. Ea nu poate citi sau conta - dar atunci când ea canta - ea poate provoca încă mii să fie mutate
.

Cinicii ar putea spune cu certitudine îmbunătăţi Gslh şi Marie Fredriksson a culminat în muzicală undeva urmă cu două decenii, şi acum, Zisman, a venit la fondul de evrei, şi în schimb le-a facut foc - Detalii referitoare la "E Got The Look", împreună cu "Hey Jude" de Beatles - cu o Hava Nagila de. Cinci - Allouche up comedian ornamentale obtinerea audienţa sa simţit secţiune. Şi totuşi, în cazul în care microfoanele s-au referit la public şi mii de oameni cântând toate cuvintele de "petrecere a timpului meu", sentimentul a fost de ceva special in aer.

Uneori se intampla, o trupa vine la Israel, după vârf, dar cu un public captiv de fani, dornici de a obţine ei tot ce va da. Lista de pre-a publicat poezii, scrise în 19 Nambrim, sunt incluse în toate balade romantice şi cântece pop - rock care au entuziaşti afisari Rookst o dată pe maşină
.

Pe de o parte ea a simţit o apariţie scurtă, pe de altă parte, nu a fost lipseşte nimic. Fiecare cântec suplimentare a fost jucat unde a fost primit ca un bonus. Chiar dacă Fredriksson şi Gslh suedezii au început să cânte catalogul IKEA, în limba originală, dar a fost ceva deosebit şi interesant.

Semne şi minuni

Poţi fi cinic, şi specificaţi scena a fost monstruos de mare - în ceea ce priveşte locaţia, în special în lumina de un spectacol destul de anemic al trupei din punct de vedere al traficului pe ea. Puteţi încerca, cerându-sarcastic de ce ajungem vedem aceste benzi juca mult timp după statutul lor, şi mai sunt obligaţi să fie cobai pentru noi compozitie. Posibil, dar nu este necesar.

Da, trebuie să recunosc, uneori, miracole. Este un miracol că Gilad Shalit acasă. Şi asta miracol poate fi auzit la dreptul său, cu unele de calitate a sunetului şi ecrane mari (şi, din nou, datorită pieţelor Weiss), una dintre trupele cele mai distractive pop care au fost aici. Deci, vă mulţumesc pentru Maria taur şi hit-uri, multumesc pentru toate bucuria pe care a adus mii de fani. Că, fără această bucurie, ceea ce suntem? Doar cinic.

Tracklist: Dressed for succes, Sleeping in My Car, Big L, Wish I Could Fly, Only when I Dream, She's Got nothing on  (But the radio), Soul Deep, Perfect Day,

Things Will Never Be The Same, It Must Have Been Love, Opportunity Nox, Twenty7, Fading Like a Flower (Every Time You Leave), Crash! Boom! Bang!, How Do You Do!, Dangerous, Joyride

Encore Duminica:
Spending My Time, The Look, Watercolours in the Rain

Encore doi:
Listen to your heart, Church of Your Heart

Comments

Scuze pentru greselile de

Scuze pentru greselile de limba, am vrut sa las traducerea facuta de Google :)) (din ebraica)