Roxette in Hanovra - Interviu la RTL Regional

 

 

 

 

 

 

 

 

Aceasta este revenirea anului. Dupa o pauza de 10 ani, Roxette revin pe scena de aici din Niedersachsen. 

Il intalnim pe Per Gessle in culise, in Hanovra. INtr-un interviu exclusiv, compozitorul ne dezvaluie cum este sa fie din nou impreuna in turneu. 

Per: Suntem coplesiti de succes, in acest turneu cantam in diferite locuri din lume. Mai ales in Germania, care are un loc anume in inimile noastre. Aici spectacolele sunt ceva special, ne simtim foarte bine primiti, inclusiv in Hanovra. 

De mai bine de 20 de ani Roxette domina parada internationala a hiturilor. Numai in SUA au reusit sa aiba 4 melodii pe locul 1 in clasamente. Iar succesul vine cu fiecare hit.

Este o viata plina de competitii si au vandut peste 80 de milioane de discuri. “Listen to Your Heart” inca este unul din cele mai de succes hituri din toate timpurile. Roxette apartin celor mai mari si mai de succes formatii din lume.

Dar de la o zi la alta, aceasta perioada deodata ia sfarsit. In 2002 Marie primeste o diagnoza socanta: tumoare pe creier. Cantareata pierde o parte a auzului. Si trebuie sa invete sa citeasca si sa scrie din nou.

Per: A avut doar 5% sanse de supravietuire. Pe atunci abia daca mai exista vreo sansa pentru Marie. Este un miracl ca si-a revenit astazi. 

Marie a castigat lupta impotriva cancerului si acum urca din nou pe scena. Putin cate putin revine la viata. In ciuda acestui lucru, inca nu se simte pregatita pentru interviuri. Pe scena primeste foarte multa putere de la toti.

Per: Acest turneu este cea mai nebuna terapie pe care cineva si-o poate imagina. Este foarte important pentru Marie sa primeasca o reactie pozitiva din partea publicului. Acets lucru o face foarte puternica.

Si fanii din Hanovra sarbatoresc intoarcerea formatiei lor preferate: “Sunt super. Sunt fan de 22 de ani.” “Este o nebunie ca s-au intors.”

Per: Fanii din Germania ne-au sprijinit intotdeauna. La concertele noastre vin cu sutele. Un mare ajutor in decursul anilor.

Roxette se intorc in Hanovra si se spune ca vor canta in fata a 7 000 de fani, una din cele mai mari multimi din lume.

SURSA: RTL Regional