O ie, un nai si un portret! Si publicul!

Un lucru foarte important pentru toti fanii este acela ca darurile pentru Per si Marie au ajuns la destinatie. Organizatorii au acordat cate un backstage pass mie si lui Miodin, astfel incat am putut inmana cadourile.

Pentru Marie, in primul rand a fost un cos mare de flori, cu un aranjament foarte frumos, impreuna cu o felicitare din partea tuturor fanilor romani. Marie a mai primit si o ie traditionala romaneasca si niste scrisori de la fani. A fost cu adevarat impresionata de cadouri, se putea citi in ochii ei!

Per a primit un nai, instrument traditional romanesc de suflat. I-am sugerat sa-l foloseasca in viitor in cantecele Roxette, lucru care i s-a parut interesant :) De fapt, chiar a postat mai tarziu un clip pe Facebook, spunand: "The pan flute. Nice gift from a fan will wind up in the AGM Studio!!!! Bukarest!"

Pentru amandoi am mai avut si un portret foarte atent realizat, desenat de Horatiu, despre care Per a spus ca este un fan foarte talentat! Deci i-a placut cu adevarat!

Si poate ca cel mai frumos cadou pentru Roxette a fost publicul, fiecare fan care a cantat La multi ani, a fredonat versurile sau pur si simplu a fost prezent la concert! Multumim Roxette pentru spectacolul extraordinar, multumim tuturor fanilor care au creat o atmosfera minunata!

PS: Florile au fost selectionate de www.florariaamazon.ro