Inimi, stele si baloane!

"Tocmai ne-am intors de la un super show in Bucuresti. Ce spectatori!!! Avem cei mai tari fani din lume!!! A fost super. Si Marie spune MULTUMESC tuturor celor care au cantat La multi ani!!!!! Trebuie sa ne intoarcem in locul asta destul de curand!!!!!"

Asta e ce a postat Per pe Roxette Official Facebook Page imediat dupa concert.Suntem foarte fericiti ca totul a iesit asa frumos, in special fiind ziua lui Marie! Foarte multi fani au contribuit si au ajutat, asa ca multe multumiri tuturor!

Ce putem sa spunem, Per si Marie au cei mai tari fani din lume, iar noi avem cei mai tari idoli! Iar partea cu "intorsul destul de curand" - o luam ca pe o promisiune ;)

Iata cateva clipuri postate de Per pe Facebook:

1. Joyride - eram cu totii "in a wonderful ballon"!

2. Perfect day - o multime de inimioare printate

 

3. Silver blue - o multime de stele printate (multumim ca ati cantat piesa asta!)

 

4. Spending my time

 

5. How do you do!

 

Si iata ce mi-a raspuns Christoffer legat de concertul de la Bucuresti:

Buna Elena, si multumesc mult pentru ca ne-ai aratat orasul vostru frumos! Marie a fost impresionata de toate manifestarile  de sarbatorire a zilei ei de nastere de catre public- BINENTELES!- a fost o noapte speciala intradevar, am vorbit mult despre asta dupa concert! Naiul va fi cu siguranta folosit  si te rog scrie-mi daca ai vreo intrebare  e posibil sa le raspund in viitor. Ai grija/Christoffer

Sursa: Roxette Official Facebook Page