Veni, Vidi, Vici - Am venit, am vazut, am cucerit

Multumesc Marie, Multumesc Per!

Oauuuu ce zi si ce NOAPTE! Si La multi ani Marie! 

Ziua a inceput cu o dimineata innorata, dar deja stiam cu ce avion vin si ora zborului asa ca am plecat la aeroport. I-am vazut, a fost minunat, ce mai pot spune!

Dupa un timp am vorbit la telefon cu Christoffer si am mers la hotel. In timp ce ii asteptam sa coboare pe membrii formatiei, ghici ce! Apar Marie si cu Per si am facut poze, autografe si le-am multumit!

Dupa acest minunat moment am vorbit cu formatia si i-am plimbat prin parc si am ciocnit o bere. A venit si momentul cand am ajuns la Zone Arena, turna nu alta,  dar am avut noroc si pana la urma s-a oprit.

Cei 2 fani ai nostri cu bilete in backstage le-au inmanat cele doua cadouri: naiul lui Per si ia lui Marie! De asemenea flori, o felicitare si un tablou pictat de un fan.

Concertul a inceput, fanii au ridicat hartiile, au cantat La multi ani mai bine de 4 ori si binenteles au aruncat cu baloane la Joyride. Sper ca le-a placut, noua sigur ne-a placut.

Dupa concert ne-am dus iar la hotel sa le cantam un cantec si Marie a fost atat de amabila incat ne-a dat iar autografe, a facut poze cu noi si am cantat impreuna Tro. Ce noapte!

Mai multe informatii zilele aceastea. Intre timp puteti downloada de aici toate pozele mele, nu sunt multe ca m-am ocupat cu tipatul si cantatul! Dar ce pot sa mai zic, sunt fan!

Multumesc tuturor fanilor care m-au ajutat pentru acest minunat moment!


Comments

http://stirileprotv.ro/show-b

http://stirileprotv.ro/show-buzz/muzica/zi-mare-pentru-fanii-trupei-roxe...
si iar la stiri, dupa acea ploaie aveam un par :))

Multumim pentru arhiva, sper

Multumim pentru arhiva, sper ca toti cei care au facut poze si filme sa le uploadeze si sa ne dea link-urile aici!