Pregatiri de concertDupa cum ati putut vedea, la Zone Arena se vor face modificari importante pentru acest concert. Acum e randul fanilor sa intre in roluri si sa dea tot ce au mai bun. Au tot fost discutii pe forum despre acest eveniment, cand sa cantam "La multi ani!", ce surprize vom face, etc.

Acum, propuneri sunt o gramada, timpul este scurt, organizatorii sper ca se vor ridica la inaltimea asteptarilor, dar ramane si partea noastra de rezolvat. Ca propunere, in momentul prezentarii formatiei este cel mai indicat sa cantam "La multi ani!". Pentu a ne asigura ca tot mai multi vor canta impreuna cu noi speram sa puteti imprima niste foi informative de dat din mana in mana, cel putin pentru zona Golden Vip, caci cei din fatza vor da tonul de pornire. S-a sugerat imediat dupa melodia "Perfect day!"

Daca vom ajunge in Backstage macar inainte de concert, sper sa putem discuta si cu membrii formatiei despre aceasta propunere ca sa ne acompanieze. Cei din primele randuri va rog sa aveti flori care sper sa fie aruncate exact cand se termina "Happy B-day!" Acum va rog sa va achizitionati baloane cu inimioare sau cu happy b-day si daca aveti mai multe sa impartiti cu vecinii, astfel incat sa dam din mana in mana cat mai multe baloane. In special sa le umflati la "Joyride!" Baloane cu stelute , sau stelute lipite de niste betisoare, iarasi merg frumos de tot la melodia "Stars" daca va fi cantata. Ma bazez ca fiecare acasa va face tot ceea ce poate ca sa le aratam ca si la noi se poate nu numai la argentinieni sau la nemti.

De asemenea ne asteptam la un eveniment aproape sold-out deci sa ii depasim pe toti de pana acuma. Sa facem din aceasta zi una de neuitat in special pentru Marie. Nu uitati ca Marie mai incurca versurile, dar contez pe ajutorul vostru sa o sustineti in ziua concertului. Pentru cei care citesc forumul am propus o intalnire pentru aceasta samabata, va rog confirmati cei care puteti veni. I-am invitat si pe cei de la Protv sa vina la intrunirea noastra. Astept alte propuneri, sugestii, formate de foi A4 deja facute de voi pentru a le putea impartasi tuturor celor care pot printa mai multe exemplare. Vom reveni cu detalii inainte de concert legat de harta ca locatie, cu ce ai voi sau nu ai voie si cu prognoza meteo.

Comments

Deci la 22 se termina, abia

Deci la 22 se termina, abia prindem ultimele autobuze spre casa, desi ....eu as vrea sa ramanem acolo pana tarziu in noapte impreuna cu Marie si Per.