Per are nevoie de ajutorul vostru

Per si gasca se distreaza de minune la repetitii. "7Twenty7 niciodata nu a fost asa de tare! " Intra pe  gessle.com pentru a vedea mai multe poze de la repetitii.

Per va cere ajutorul in a alege cantecele pe care sa le cante:

"Hey voi baieti si fete de pretutindeni. Sunt in mijlocul repetitiilor si ma distrez de minune incercand cantece pe care nu le-am mai cantat live pana acuma!! Doar asa pentru distractie, sper ca nu va deranjeaza sa va cer ajutorul pentru cateva melodii pe care vreau ca noi sa le interpretam? 3 de persoana ar fi super! Nu va promit ca le voi canta chiar pe favoritele voastre dar nu se stie niciodata. Formatia este in mod cert intr-o forma excelenta si de abia asteptam aceasta excursie!!! Va multumesc mult pentru participare.
 
Multa iubire de la Mr Gee & The Heavy Metal Kids"

Updated-
"Am vazut zilele astea toate “listele astea de dorinte” de pe paginile  daily rox. continuati sa va doriti, oameni buni, poate imi vine vreo idee! totusi cateva sugestii: da, voi canta destule melodii rox. cateva cantece imi sunt foarte dragi mie si din moment ce am cantat numai eu pe demo (inainte ca marie sa si le "insuseasca") mi-ar place sa le incerc si eu! si da, voi canta cateva bunatati de pe TWATG si SOAP binenteles. si da 3 sau 4 melodii de pe PC. si nu, fara cantece in suedeza de data aceasta!
hallaballoo
p"