Smochine, ceai si ... Roxette!

Ne-am intalnit la 4 la Eroilor, unde ne intalnim de obicei. De fapt ... mai tarziu de 4, pentru ca unii dintre noi (mai ales cine scrie articolul) au intarziat. Maria ne-a dus cu masina spre ceainarie (care este in zona Armeneasca, pe strada Popa Rusu), ne-am invartit pe niste stradute ... si in final am gasit-o! Doar ca nu se deschisese inca si incepuse si ploaia :D Ne-am refugiat inapoi in masina Mariei, unde Mihaela ne-a aratat niste poze mai vechi cu fani si invitatiile ei pentru expozitia lui Marie din septembrie (invidiati-o, si noi am facut la fel ;) ). Am mai vazut si lista fanilor din 2001, din Romania. Erau cam 50 de persoane. Ce n-am da sa fim si acum tot atatia...
Ploaia s-a oprit tocmai cand s-a deschis ceainaria (si cand Maria si-a terminat tigara :P) asa ca hop si noi din masina. Intram pe portita si ... surpriza, eram intr-o gradina cu smochini, cu masute printre ei si cu aroma de ceai in aer. Si ca sa ne simtim si mai bine, cei de la ceainarie ne-au lasat sa ne punem si un CD cu Roxette (Mihaela adusese "Demos and Spices").
Ne-am pus pe baut (mai exact savurat) ceai, degustat "mazarin"-e, ascultat Roxette. Nu-i asa ca deja va pare rau ca n-ati venit? :D Mai intai am discutat despre legalizarea fanclub-ului (nu ne lasam) si despre ce materiale promotionale sa facem. Inca nu va spunem, pentru ca vrem sa fie surpriza! Apoi Mihaela ne-a zis cam ce are de gand sa faca in Suedia, cand va merge la expozitie. Abia asteptam poze si impresii din Goteburg si Halmstad! Ce sa mai, a fost super intalnirea. Tot ce ne-am dorit a fost sa fim mai multi. Asa ca va asteptam sa veniti data viitoare! Pana atunci, Rox on! PS: Toate pozele aici.

Comments

Imi pare rau ca nu am ajuns.

Imi pare rau ca nu am ajuns. Am fost la Iesi. Ramane pe data viitoare, in septembrie, poate unde sub umbra unui nuc.