Intalnirea de la Predeal, 1-3 Mai

Iata ca a venit si ziua de 1 mai si mult asteptata intalnire a fanclub-ului. Desi vremea nu parea a tine cu noi, fanii s-au strans rand pe rand la pensiunea din Predeal, unde am organizat intalnirea. [Toate pozele aici] In prima dimineatza am mers cu masina pana in Busteni, de unde am pornit-o pe traseul spre Cascada Urlatoarea. Cateva picaturi de ploaie ne tot amenintau din cand in cand, dar am ajuns cu bine la cascada unde am facut un mic popas si o mare de poze. Drumul a fost lejer si placut si fiecare a povestit ce isi mai amintea de la intalnirile trecute, ce mai stiu despre ceilalti fani, despre concerte si autografele primite. Mi-Odin ne-a povestit cum s-a intalnit si a stat de vorba cu Per si Marie si despre concertele Roxette, iar eu (Alex) eram destul de curios sa aud toate acestea. [Mi-Odin avea pe telefon si pozele cu el, Per si Marie despre care eu initial am crezut ca sunt fotoshopate :D] A, si sa nu uitam, macrisul din padure de dupa ploaie e foarte gustos :) Ne-am inapoiat la pensiune destul de repede, atat din cauza vremii dar si pentru ceea ce ne astepta :D Mi-Odin a adus cu el o cutie cu tot felul de "bunatati" Roxette (multumim lui Cisca de la (ex)fanclub-ul oficial pentru ca ni le-a pus la dispozitie) si fiecare a primit cate ceva (tricouri cu Mazarin, viniluri cu Per, vederi cu Roxette, reviste de la fanclub etc.) Mai pe seara am stat cu totii la masa, am vorbit despre noi si Roxette, si am ascultat ... ghiciti ce :) O sa povestim "cheful" cu mai multe detalii picante la urmatoarea intalnire live ;) Ziua urmatoare, insa, vremea a fost si mai pacatoasa. Unii au plecat acasa mai devreme din cauza ploii [dar iata ca odata trenul pornit s-a ivit si soarele de dupa nori], altii au mers pana la Rasnov sa vada cetatea, dupa care au prins un “mic” blocaj pana la Bucuresti :D Dar important e ca ne-am intalnit si am petrecut din nou impreuna. Ca pe vremuri, nu-i asa? ;)
La galerii gasiti mult mai multe poze cu intalnirea! Speram ca data viitoare vom fi si mai multi! Deja vorbim pe forum de urmatoarea intalnire; va asteptam!

Comments

A fost minunat, mai ales pe

A fost minunat, mai ales pe munte, chiar daca ploua si vreau sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor care m-au ajutat cu copiii (adica tuturor:)). Se manca bine la hotelul Dragului deci puteti merge acolo in Predeal. Vom face o intalnire la mare cam prin iulie, august, probabil un weekend ceva si sper sa ne vedem si cu Constantenii si le recomand celor din Ardeal sa faca si ei o intalnire undeva, poate reusim sa ajungem si noi acolo, chiar daca ei nu au venit la munte cu noi. Numai sa organizati ceva. Interesati-va de o pensiune ceva, poate muntii Apuseni ceva frumos sa vedem. Mi-ar place si as veni cu placere, chiar si cu copiii. Gratarul mi-a lasat gura apa, fetele Mihaela si Relly au pregatit cartofii, carnea pt gratar, ne-au facut cinste. La multi ani inca o data lui Mio pe care l-am serbat cu un La multi ani pe 2 Mai si va mai povestesc despre Cetatea Rasnov care merita vazuta (s-a filmat Cold mountain acolo). Aveau si un serviciu gratuit pentru copiii sa vopseasca ghivece mici de lut sau farfurioare. Cu oamenii de la munte sper sa ma revad in curand. Pacat ca a plouat ca am mai fi stat macar o zi si sa mai urcam pe munte. Anca sa ma duci peste tot :))

Frumoase pozelel! Bine ca a

Frumoase pozelel! Bine ca a fost bine. La multi ani lui Miodin!

FOARTE FRUMOS ... EU AM FOST

FOARTE FRUMOS ... EU AM FOST LA CETATE LA RASNOV ( DE DOUA ORI !)... ESTE EXTRAORDINAR ... TOTUL ARE ACEL AER MEDIEVAL, ALEILE DIN CETATE CHIAR PAR DIN FILME ... , EU AM FOST VARA SI AM AVUT OCAZIA SA TRAG SI CU ARCUL ...