Poem for Marie

Forever, our Queen of Rain

For us, she lives on

Roxette back in Romania!

Roxette cuceresc Romania

CLUJ - Pentru a doua oara, de data aceasta in Cluj-Napoca, Transilvania, 22.000 de oameni s-au adunat la noua arena din Cluj, unde atat biletele la Golden Circle si cele la VIP Pit s-au vandut pana la ultimul. Acesta a fost cel mai mare concert de pana acum din acest an si unul din cele mai mari de la inceputul acestui turneu care a inceput anul trecut, imediat dupa Festivalul Bospop (Weert, Olanda) si concertele de la Tivoli (Copenhaga, Danemarca) si Slottsskogsvallen (Göteborg, Suedia). Atmosfera fantastica? Nemaipomenita! Performanta extraordinara? Oh da! Asa cum Per Gessle a spus: ar fi trebuit sa fiti prezenti acolo!

Atmosfera magica a inceput chiar din clipa in care formatia a intrat pe scena. Pretutindeni se auzeau tipete de bucurie, aplauze, se vedeau camere video care inregistrau, blitz-uri unul dupa altul. Doar un an si cateva luni au trecut de la concertul pe care formatia l-a sustinut in Bucuresti, fiind de fapt si primul concert Roxette din Romania, dar nebunia Roxette se pare ca a crescut din ce in ce mai mult in acest colt al Europei. Fiecare melodie, de la cele rock pana la baladele linistite, a fost intampinata cu bucurie si entuziasm, iar publicul canta in acelasi timp cu artistii, uneori multimea se auzea mult mai tare decat sunetul de pe scena.

Intalnire backstage cu Per si Marie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acces stadion

20.000 de persoane asteptate pentru concertul de la Cluj

Video Roxette

Peste 20.000 de spectatori sunt aşteptaţi, joi seară, la concertul Roxette de la Cluj-Napoca, fiind epuizate biletele la peluză şi la sectoarele VIP şi Golden Circle. Ordinea şi liniştea publică vor fi asigurate de aproape 300 de jandarmi, poliţişti şi poliţişti locali, traficul rutier în zona stadionului urmând să fie restricţionat pe anumite străzi.

Conference about the concert

Are you ready!

 

Source: Adevarul.ro

Interviu Magic FM- Roxette

interviu magicinterviu magic

 

 

 

 

 

 

 

 

Magic FM: Cantati pentru a doua oara in Romania. Ce ati aflat pana acum despre tara noastra?

Per: Marea problema pe care o ai cand pleci in turneu este ca mergi peste tot, dar nu vezi cu adevarat nimic! Avem fani foarte activi in Romania si speram sa petrecem cu ei la concert!

Magic FM: Ce va place cel mai mult aici?

Per: Publicul pozitiv. Ne place mult asta!

Magic FM: Ati lansat de curand albumul “Travelling”. Spunea-i ca il consideri grozav! Cum a fost primit de fani?

Per: Judecand dupa cele de pe site-ul oficial Roxette si pagina de Facebook, fanii il iubesc! Este un album foarte special pentru noi din moment ce a fost inregistrat in timpul acestui turneu mondial.

Magic FM: Cum este sa fiti intr-un turneu atat de lung? Care au fost cele mai frumoase momente de pana acum?

Per: Pana acum a fost o experienta extraordinara! Singurul lucru mai putin placut este ca faptul ca ne aflam mult timp departe de casa... Toti avem familii si copii. Dar rar ai ocazia sa calatoresti, practic, pe toata Planeta si sa ai primirea de care noi avem parte. Ne simtim onorati si recunoscatori pentru asta.

Magic FM: Ce ne puteti spune despre videoclipul piesei “It’s possible”?

Per: Ne-a trebuit o zi de filmari si inca doua saptamani regizorului pentru prelucrari digitale! Ne place sa facem videoclipuri si acesta nu a fost o exceptie!

Syndicate content