Regulament Forum

No replies
carpalex
carpalex's picture
Offline
Joined: 10/27/2007

1. Înainte de a deschide un topic nou, verificaţi dacă nu a mai fost deschis. Dacă există, scrieţi în acel topic. Dacă nu există, căutaţi cel mai potrivit topic pentru mesajele dumneavostră.Daţi un titlu cât mai clar şi sugestiv pentru topicul deschis!

2. Nu este permis atacul la persoana şi folosirea unui limbaj necivilizat, obscen, antisemit sau rasist.Sunt interzise injuriile, afirmaţiile vulgare, ironia de prost gust şi fară sens, sau orice mesaj care îl poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum.

3. Nu daţi răspunsuri doar pentru a scrie ceva! Dacă nu ştiţi sau nu aveţi ce spune, lăsaţi pe altii să raspundă. Postaţi un mesaj doar dacă ceea ce aveţi de spus are legătură cu topicul. Încearcaţi să pastraţi firul discuţiei. Evitaţi glumele si ghionturile amicale ce provoacă o mulţime de mesaje offtopic.

4. Forum-ul nu este chat. De asemenea, pentru discuţia strict personală între doi utilizatori, folosiţi mesageria privată.

5. Nu scrieţi cu sh, tz, k etc. Nu folosiţi limbajul "mirc" (d, p, t, c, daka, knd, k, lol etc.) sau posturi monosilabice de genul "- cool!", "- beton!", "- de acord!" etc.

6. Folosiţi punctul şi virgula. Respectaţi atât cât e posibil regulile gramaticale. Nu postaţi mesaje scrise integral cu litere mari, bold, italic sau underline.

7. Nu citaţi integral mesajului anterior! (Dacă este necesar, citaţi porţiunea de text la care faceţi referire. Citarea integrală a unui post este acceptată dacă mesajul citat nu este vizibil şi nu se mai inţelege altfel contextul). Nu atacaţi prin citarea în exces, frază cu frază şi nu folosiţi un ton răutăcios.

8. Nu scrieţi două mesaje unul după altul. Editaţi-l pe cel vechi şi adăugaţi acolo ce mai aveţi de spus.

9. Imaginea personala (avatarul) nu trebuie să fie de prost gust. Nu se accepta imagini indecente, agresive, jignitoare sau groteşti (monştrii, etc), Nu folosiţi animaţii gif. Nerespectarea acestor recomandări duce automat la pierderea dreptului de a afişa avatarul.

10. Semnătura sa nu aibă mai mult de 3 rânduri şi să nu conţină imagini sau reclame.

Observatii:
Mesajele care nu respecta regulamentul vor fi editate sau şterse.

Vă rog respectaţi regulamentul!
Sunt permise excepţii in funcţie de caz, dar nu sunt acceptate încalcările sistematice ale regulamentului.