Votati Per Gessle la Radio Guerilla

No replies
daneny
Offline
Joined: 03/19/2008

Haideti sa fim seriosi, in playlisturile Radio21, Kiss, zu, profm predomina muzica dance si in general cea foarte comerciala ceea ce nu s-a pus vreodata problema cu Roxette sa cante. Puteti intra pe site-urile radiourilor respective si sa va convingeti singuri - fiecare post are cate un top bazat pe difuzari de piese.
Singurul radio care zic eu ca se merita sa facem un efort ar fi RADIO GUERILLA. Nu stiu cati din voi il asculta, eu in Buzau il ascult pe net live zilnic (mai ales la munca) si dau muzica adevarata, piese foarte noi in general, chiar si in anticiparea lansarilor oficiale de single-uri. De exemplu de vreo 2 saptamani ei dau noua piesa U2 - GET ON YOUR BOOTS, la vreo 2 zile dupa ce s-a dat "liber" la piesa pentru difuzare la radio in toata lumea - de ex pe siteurile profm si radio21 nici o pomeneala de piesa U2.
Anyway, haideti sa-l bagam pe Per in playlistul Guerilla, radioul e in trustul Realitatea-Catavencu, deci un nume destul de influent.
Puteti propune piesa aici:
http://www.radioguerrilla.ro/top.php
derulati si jos gasiti un spatiu unde puteti propune SING ALONG, dati-va numele corect si mailul (ca sunt de toata increderea + ca sa vada ca suntem mai multi fani), plus ca nu trebuie sa va faceti cont pe site, deci toata "operatiunea" dureaza un minut.
Tot in pagina aceea gasiti si topul radioului bazat strict pe voturile celor care intra pe site, asta ca sa va faceti idee despre ce se da la Guerilla + despre preferintele celor care asculta Guerilla.
Haideti sa incercam, se merita!
+ ca vreau sa va citesc aici parerile despre postul de radio ;)